Shooter-bubble-adventure

Kjo lojë është kombinim perfekt i ndërtimit lodra dhe lojëra flluskë. Mblidhen objekte të kalojë nivelet dhe për të ndërtuar qytetin tuaj.

91% love këtë lojë